Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om HK Bollebygd P13 (2011)

Följ

P13 (2011)

Följ oss för uppdateringar
Följ
HK Bollebygd
Handboll
P13 (2011)

Match

Särökometernas HK

Särö Idrottshall 1
29 januari 2023
12:00

HK Bollebygd 1

Referat

Referat: Särökometernas HK - HK Bollebygd

Dagens match utspelade sig i Särös Idrottshall. Båda lagen gick in i matchen med kort bänk, men tempot var högt och försvarsspelen relativt lika. Särö spelade en 3-2-1-variant som stötte högt på våra nior. Visa av erfarenhet från de senaste matcherna gjorde våra killar det mesta rätt framåt, med tomma löpningar utan boll, inspel till linjen och utspel till kanten.

Särökometerna hade en duktig skytt och flera tekniska killar som ställde till det för vårt försvar några gånger. Överlag gör vi en bra match bakåt, vilket var vårt uttalade mål. Genom att bromsa och störa hjälpte vi Junior i mål att göra många fina räddningar.

Extra beröm till kantspelare och linjespelare som visade stort intresse att ha boll, och tog sina lägen framåt, och följde planen för försvarsspelet på ett strålande sätt.

En match kvar mot Särökometerna i slutet av mars, men nu är det uppehåll i några veckor från seriespel. Fokus på kondition, styrka och skills de kommande veckorna. Hoppas vi blir många på träningarna framöver så är vi redo för alla cuper som kommer i vår.

Andra möten i serien